Innerlijke kracht

Privacyverklaring

Image

Persoonlijke aandacht

De sessies zijn 1 op 1 en worden afgestemd op jouw persoonlijke vraagstuk

Image

Resultaatgericht

In vijf sessies van vraag naar resultaat

Image

Praktische tools

Tools voor thuis of op het werk

Over ikenmijnkracht coaching

Ikenmijnkracht is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Ikenmijnkracht Coaching
Anne De Maeyer
anne@ikenmijnkracht.nl
06 57 34 01 17
KVK 88897060

Persoonsgegevens verwerken
Ikenmijnkracht verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn coaching/diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Ik verwerk jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling.
    • Jou bellen of mailen als dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren.
    • Voor administratieve zaken.

Persoonsgegevens bewaren
Ik bewaar jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Om te voldoen aan de wet bewaar ik gegevens voor mijn administratie die ook jouw persoonsgegevens kunnen bevatten voor een periode van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen
Anne De Maeyer verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Anne De Maeyer en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar anne@ikenmijnkracht.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Contact


Elektroweg 11Z
3051 NB Rotterdam


info@ikenmijnkracht.nl


06 57 34 01 17


Neem contact op

Neem vrijblijvend contact via onderstaand formulier. 






    *** Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially.