Innerlijke kracht

Contact

Plan je gratis kennismakingsgesprek of neem vrijblijvend contact op
Image

Persoonlijke aandacht

De sessies zijn 1 op 1 en worden afgestemd op jouw persoonlijke vraagstuk

Image

Resultaatgericht

In vijf sessies van vraag naar resultaat

Image

Praktische tools

Tools voor thuis of op het werk

Image

In mijn ogen kan een coachtraject enkel succesvol zijn wanneer er een persoonlijke klik is. Daarom starten we altijd met een gratis online kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten. Als het van beide kanten goed voelt en je besluit verder te gaan, krijg je een intakevragenlijst toegestuurd om jouw hulpvraag nog gerichter in kaart te brengen.

De coachsessies vinden plaats in een comfortabele en veilige setting waar jij je volledig kunt ontspannen. Mijn praktijkruimte bevindt zich in een rustige wijk in Rotterdam Noord, op loopafstand van het station. Ook met de auto is mijn praktijk makkelijk te bereiken vanuit bijv. Den Haag, Hoek van Holland, Gouda of Utrecht, door de gunstige ligging vlak langs de A20. In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden. 
Gratis kennismakingsgesprek

Welke deur wil jij openen?
Plan een GRATIS kennismakingsgesprek

Welke deur wil jij openen?
Plan een GRATIS kennismakingsgesprek

Hoe jouw leven eruit kan gaan zien

Bij Ikenmijnkracht gaan we aan de slag met doelgerichte oefeningen, die je na afloop zelf kunt toepassen. Zodat jij na ons traject van vijf sessies precies weet wat je zelf kunt doen, om te stoppen met piekeren en volledig in je kracht te staan.

Hierdoor ben jij in staat om elke keer wanneer het spannend wordt, de innerlijke rust en het zelfvertrouwen bij jezelf op te roepen. Kortom: binnen een aantal maanden kan je leven er al heel anders uitzien en heb je geen coach meer nodig! Hoe lekker klinkt dat?

Image
Op een rustgevende locatie

Een comfortable plek om stappen te zetten

Om jezelf open te kunnen stellen voor de inzichten en stappen die je mag gaan zetten, is een comfortabele omgeving essentieel. Het zorgt ervoor dat jij je op je gemak kan voelen en je mag gaan ontspannen. Dat kan soms spannend voelen. Ik zal je daar volledig bij begeleiden, want je staat er niet alleen voor. In mijn praktijkruimte in Rotterdam kan ik je de handvatten bieden die hiervoor nodig zijn.

Contact


Elektroweg 11Z
3051 NB Rotterdam


info@ikenmijnkracht.nl


06 57 34 01 17


Neem contact op

Neem vrijblijvend contact via onderstaand formulier. 






    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.